OPENSTAANDE VACATURES


Allround ruwbouwvakker
Functieomschrijving
Pima nv is een dynamisch bedrijf dat kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring. We werken zowel voor privé als openbare instellingen en hebben reeds verscheidene erkenningen verworven. Alle opdrachten worden uitgevoerd en afgewerkt tot in de puntjes door hoog gekwalificeerd personeel. Een weloverwogen keuze uit een ruim aanbod van eigen middelen en apparaten speelt daarbij een belangrijke rol. Door een constante groei zijn wij momenteel op zoek naar allround ruwbouwvakkers. Zowel ervaren bouwvakkers als beginners zijn welkom.
Profiel
(basis)kennis van wapening vlechten; (basis)kennis van bekisten op traditionele manier, kennis van systeembekisting is een pluspunt; (basis)kennis van betonwerken, rioleringswerken en algemene grondwerken. Gemotiveerd, stipt, handig zijn en veiligheid hoog in het vaandel dragen; in het bezit zijn van een VCA-attest of bereid zijn dit te behalen.
Jobgerelateerde competenties
Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling.
Persoonsgebonden competenties
Leervermogen hebben Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Klantgerichtheid
Aanbod
Wij bieden een competitieve verloning op basis van ervaring en competenties, aangevuld met extra legale voordelen. Geen ploegenwerk, geen weekendwerk. Wij voorzien collectief vervoer vanaf Sint-Gillis-Waas.
Plaats tewerkstelling
2030 ANTWERPEN
Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: personeelsdienst@pima.be | Contact: Dhr. Wilfried Moortgat

SOLLICITEER SPONTAAN!

Vul de volgende gegevens in om je in te schrijven als kandidaat. Vul aub zoveel mogelijk in, dit stelt ons in staat een zo juist mogelijk profiel te schetsen.* Veld verplicht in te vullen.